Cautare

4297 de rezultate pentru "valea danului ziua localitatii" (3.30 secunde)
Deoarece pe 29 Aprilie se va sarbatori Ziua Internationala a Dansului, organizatorii turneului RHYTHM OF THE DANCE vor oferi tuturor persoanelor ce iubesc dansul, sansa de a achizitiona bilete mai ieftine, la oricare dintre spectacolele turneului!
15 ianuarie este ziua lui Mihai Eminescu, dar si Ziua Culturii Nationale. ... Ziua Culturii Nationale a fost marcata pentru prima data la 15 ianuarie 2011, adica in urma cu 10 ani. ... Incepand din 2011, pe 15 ianuarie, este sarbatorita ai Ziua Culturii Nationale.
ZIUA PAMANTULUI este sarbatorita in fiecare an, la data de 22 aprilie, in 192 de tari.
Senatoarea Doina Silistru a prezentat in plenul Senatului, in sedinta din data de 30 septembrie 2014, o Declaratie oficiala a Senatului Romaniei, intitulata "1 Octombrie - Ziua de lupta impotriva cancerului de san in Romania" ________________________________________ Cancerul reprezinta o problema majora de sanatate publica pe plan mondial, cu variatii legate de incidenta, mortalitate, supravietuire, factori determinati de mediu, programe mixte de prevenire, diagnostic, tratament si paliatie.
Ziua Nationala a Tineretului Ziua Nationala a Tineretului este sarbatorita in fiecare an, la 2 Mai. ... 425/25 Octombrie 2004, ziua de 2 Mai a devenit Ziua Nationala a Tineretului.
Ziua de duminica aduce foarte multa acalmie in plan afectiv. ... Ziua aceasta iti aduce multa inspiratie. ... Ziua de azi aduce unele discutii in contradictoriu cu persoana iubita. ... O veste din partea unei rude iti da peste cap planurile in ziua de duminica.
Fie ca esti intr-o relatie, fie ca la capitolul asta doar incerci marea cu degetul, ziua o sa capete o incarcatura erotica. ... E ziua in care se poate deschide un nou capitol in cartea dragostei.
13 mai, Ziua Dorului - o emotie transformata in sarbatoare. Astazi, #doruldecopilarie In 13 mai 2015, Romania a sarbatorit pentru prima data Ziua Dorului. ... In 2019, ziua dorului se concentreaza pe dorul de copilarie.
Ziua Copilului este sarbatorita de Google printr-un Doodle special pe 1 iunie 2019. ... Pe 1 iunie, este Ziua Copilului In 1925, la Geneva, in cadrul Conferintei Mondiale pentru Bunastarea Copilului, s-a stabilit ca data de 1 iunie sa devina Ziua Copilului, mai exact Ziua Internationala a Copilului.
'Presedintele Traian Basescu a incalcat Constitutia, regulamentele militare si normele bunului simt prin delegarea celui mai mic om in stat (si la propriu si la figurat), primul ministru Emil Boc, sa primeasca onorul garzii prezidentiale de Ziua Nationala a Romaniei, in locul celui de-al doilea om in stat, presedintele Senatului, Mircea Geoana.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
La lucrarile mediate de Nicusor Constantinescu, vicepresedintele organizatiei judetene a PSD Constanta, au participat primarul Mangaliei, Zamfir Iorgus, care detine si functia de presedinte executiv al PSD Constanta, presedintele PSD Mangalia si viceprimarul localitatii Paul Liviu Botas, fostul deputat de Constanta din partea partidului, Liana Naum, alaturi de cei 121 de delegati (din cei 130), alesi din cadrul celor 19 organizatii locale si de invitatii mai multor partide politice din oras - PPRM, PNL, PD, PPCD, PUR.
"S-a decis evacuarea completa a comunei si luarea masurilor corespunzatoare pentru prevenirea unei epidemii in randul populatiei si pentru asigurarea pazei localitatii inundate.
Primarul democrat al localitatii Agigea, Ion Ionita, s-a prezentat ieri, pentru a doua oara dupa sarbatorile pascale, la Departamentul National Anticoruptie - Constanta.
Ce te faci insa daca ai treaba la Primaria localitatii si esti obligat sa intorci in curba, taind linia continua, incalcand astfel toate regulile de circulatie? ... Intram mirati in biroul primarului localitatii Tuzla, nea Ghebenei, cum ii spun oamenii locului.
Fostul primar al localitatii Rasova, Dumitru Chirescu, a fost primul primar din istoria Romaniei care a fost dat afara din comisia locala.
Pe forumul atasat site-ului localitatii, persoanele interesate si localnicii pot afla informatii despre evenimentele desfasurate in comuna, precum Balciul organizat pe 21 mai, pot injura in voie edilii localitatii sau pot posta anunturi de vanzare-cumparare.
Mai exact, dupa cum a precizat primarul localitatii, Florian Mitroi, a fost infiintat Serviciul Voluntar pentru Situatii de Urgenta. ... Cu ocazia aceleiasi sedinte de consiliu, a precizat Mitroi, a fost infiintata si Politia Comunitara a localitatii.
Potrivit actului normativ care modifica si completeaza Legea privind aprobarea Planului de amenajare a teritoriului national, cererile de infiintare a unor unitati administrativ-teritoriale noi va trebui sa fie insotite de indeplinirea unor conditii stricte legate de populatia stabila a localitatii.
google-analytics.com